BIOGRAFIE

Van jongs af aan speelde Aimée al in verschillende musicalproducties van Stage Entertainment en Albert Verlinde. Zo was zij te zien in Ciske de Rat (Betje), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Mary Poppins (Jane Banks), Droomvlucht de Musical (Amyra) en Annie de Musical.

 

Opleiding

Aimée studeerde in 2019 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting musicaltheater. Zij kreeg les van onder anderen Brigitte Odett, Marleen van der Loo, Peter van Dosselear, Tim van Straeten en Zjon Smaal. Ook speelde zij tijdens haar studie de rol van Wendla Bergmann in de voorstelling Spring Awakening.

 

Theater

Zij was op jonge leeftijd al te zien in verschillende musicalproducties in Nederland. Zo was zij te zien in Ciske de Rat (Betje), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Mary Poppins (Jane Banks), Droomvlucht de Musical (Amyra) en Annie de Musical

In 2018-2019 speelde zij Eline Heemstede in Charley, de komische musical van Jon van Eerd. En was zij swing in de familiemusical Hans & Grietje van Musichall BE.

Momenteel is zij te zien in de Nederlandse Broadway musical Anastasia, waarin zij de rollen van jonge Anastasia, Marfa en het zang-/dansensemble vervult.

 

Film/televisie

Daarnaast was zij in 2014 te zien in de Zapp-jeugdserie Het Verborgen Eiland waarin zij de rol van Sofie vertolkte. 

In het najaar van 2019 was zij te zien in de nieuwe bioscoopfilm Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?.

 

CD

In 2011 nam Aimée in samenwerking met Mary Poppins en Diego de Coole Piet de Sinterklaas hit O, Wat een feest op. Daarnaast is Aimée te horen op de cd opname van Droomvlucht de musical in de rol van Amyra. Ook is zij te horen op de live-opname van Charley, de komische musical waarin zij de rol van Eline Heemstede vertolkt.

Aankomend jaar zal Aimée te horen zijn als Zoe Murphy in Het Jij Komt Terecht Project, de Nederlandse vertaling van de Broadway musical Dear Evan Hansen.